Villa Vacanzedaiparenti i Lucca-Gula huset & Blå huset

IMG_4819

CASA GIALLA – DET GULA HUSET

Casa Gialla med plats för 10 personer och generösa utrymmen, lummig trädgård och pool har det mesta för alla generationer. Stort kök, matplats ute och inne, två  badrum, dusch, wc och jacuzzi, AC i varje sovrum, fri WIFI/TV/DVD/satellit och ett perfekt läge med ca 10 min promenad in till centro storico. Café, take-away-pizza, bageri, apotek och tidningsaffär 200 m från dörren. Och mittemot huset, på andra sidan vägen, finns komplett supermarket med manuell kött och fiskdisk, som är öppen hela veckan. Packa kundvagnen och ta dina delikatesser i handen och promenera över gatan för att 2 minuter senare lägga härliga matvaror i ditt kök. Limonikedjans parfymeri ligger bredvid Conad supermarket och där finns allt från solkrämer till lyxig hudvård och ljuvliga italienska parfymer.

Läs mer på familjen Parentis hemsida,  http://www.vacanzedaiparenti.com och hör av dig till engelsk- tysktalande sonen Riccardo. Mobil: +39 349 65 89 951  Skype: Vacanzedaiparenti
Du kan själv välja om du vill städa huset när du lämnar det och ta med egna lakan, eller om du vill hyra lakan och köpa till slutstädning. Allt för att du ska få din bästa semester på det sätt som passar dig.

IMG_4820IMG_4934

CASA AZZURRO – DET LJUSBLÅ HUSET
Egen terass, trädgårds och vyer från andra våningen. Fågelsång och gångavstånd till centrum. Granne med det gula huset ligger det nyinredda och totalrenoverade Casa Azzurro. På andra våningen bor ledigt 10 personer i 4 rum med olika storlek. Två badrum, gemensamt kök med terass i morgonsol. Vardagsrum, kök, AC, 4 separata sovrum och 2 terasser och egen täppa i trädgården med grill och utemöbler. Perfekt för familj, vänner eller generationsresor!

Det lugna läget när centrum gör att du kombinerar praktiskt vardagsliv med härlig, lugn semesterkänsla. Och är ni riktigt många – passa på att hyra både det gula och det blå huset! Mer information hittar du på familjen Parentis egen hemsida. Info om faciliteter och närhet är detsamma som för gula huset då husen ligger bredvid varandra. När du hyr hos Gilda och Stefano får du en bit av det äkta Italien på ett personligt sätt om du annars inte når. Charmigt, genuint och bekvämt. Alla åldrar, intressen och behov kan enkelt samverka och semesterns drömmar kan infrias.

Casa Azzurro

DSC_3414DSC_3375DSC_3380DSC_3388DSC_3392DSC_3405

Paret Parenti talar enbart italienska. Deras son, Riccardo, talar både italienska, engelska och tyska och det är han som sköter om bokningarna.

Stefano Parenti

Stefano Parenti

 

För mer info, klicka här:  Vacanzedaiparenti

Kommentera