Tips och länkar

NÄR BARA DET BÄSTA ÄR GOTT NOG…
Ta del av din resa redan på hemmaplan och se vad Lucca har att erbjuda. Att tidningen Forbes Magazine utnämner Lucca till Europas bästa plats att leva och bo i är inte en slump.Läs artikeln här! 

Via Familjen Parenti kan du bo ett stenkast från ringmuren i friliggande villa som familjen äger. Värdparet bor själva i huset bredvid och finns till hjälp.Men de är ytterst försiktiga, ödmjuka och du upplever inte alls att de på något sätt stör dig – tvärtom!  De hyr inte ut för att tjäna pengar, utan de välkomnar från hjärtat nya människor med stort intresse och engagemang. Huset har varit i familjens ägo sedan årtionden och istället för att det står tomt njuter Gilda & Stefano av att huset fylls av liv och energi. De resonerar som så; bättre att fler får ta del av det goda livet än att det står tomt. En kärleksfull tanke, eller hur? Därför är både priset, standarden, service och läget unikt! Det vill ägarna ska komma dig till godo.

MAT OCH VIN
Restaurang Ammodonostros ägare och kökschef FRANCESCO MARTINELLI bjuder på personliga provsmakningsmenyer helt efter dina önskemål och behov. Genom goda relationer och stort engagemang är det enbart fantasin och plånboken som begränsar. En  favorit som ALLTID levererar!  
ammodonostro

SICILIANSK DYNAMIK OCH KÄRLEK TILL LIVET
Pasquale Gubitosa drivs av passion till livet, maten och sin restaurang ”Da Pasquale”. Få platser men stort hjärta. Och det är inte en slump att han år efter år blir nr 1 på TripAdwisor. Väl värt ett besök! Ta kontakt så öppnas dörren för dig på äkta italienskt manér.

Fotogalleri med bilder från Lucca finns här , Karta över Lucca finns härTuristinfo i LuccaIMG_4946

Flera mil sandstrand från Lucca till Livorno via Viareggio och Forte di Marmi. Italienska rivieran du läser om i tidningar och magasin.

Kommentera